Textilväv & Kapellväv & Printväv

img11img11
img1
img21img21
img2
img31img31
img3
img4img4
img4
Vi representerar SATTLER som är ett ledande Europeiskt kvalitetsföretag inom vävtillverkning.

Vi tillsammans har lång erfarenhet av kapellväv och kan erbjuda dig precis den väv ditt företag behöver. Hos oss står kunden alltid i centrum. Våra material är av hög kvalité och kommer i en mängd olika variationer och färger. Vi har väv med hög slitstyrka som effektivt stöter bort regn och smuts samt skyddar bra mot vind. Vi kan erbjuda väv som är speciellt bra på att blockera skadliga UV-strålar. Den har också utmärkt färgbeständighet som gör att den åldras med stil. Dessutom är den lätt att få ren.
Materialet används inom transportsektorn till lastbilskapell, småbilskapell och båtkapell. Inom industrin fyller det många funktioner såsom överdrag, presenningar och industridraperier och det används även till tält och mobila scener.


Kapellväv för det marina

Thilmer AB kan erbjuda innovativt material av hög kvalité till er som producerar båtkapell. Båtar skiljer sig en hel del åt, både i storlek och användning. Därför ser vi till att kunna distribuera kapellväv som uppfyller alla båtars behov. Vi har materialet som passar också de båtar vilka under extrema förhållanden utsätts för stora påfrestningar.


Att synas på vägen

Vi kan tillhandahålla det ditt företag är i behov av, för att omvandla lastbilar och släp till rullande reklampelare. Tillsammans sörjer vi för att du får just det du behöver, till en rimlig kostnad. Vi kan erbjuda Polyplan som är vår klassiska väv för lastbilskapell och Complan som är synonymt med förstklassig europeisk kvalité sedan mer än 40 år tillbaka.

Användningsområden

  • Kapelltillverkning     PRO-TEX
  • Printing     ​​​​​​​PRO-TEX
  • Marin miljö, båtkapell    SUN-TEX    
  • Solskydd     SUN-TEX
Vi levererar dels från eget lager i Alfta, dels direkt från fabrik i Österrike.

Besök www.sattler-global.com för mer information.