Keder och kederlist

keder kederlist1keder kederlist1
keder kederlist1
keder kederlist2keder kederlist2
keder kederlist2
Keder är den enkla men geniala lösningen för att kunna skapa stabila, plana och stora sign-presentationer inomhus och utomhus. Mekanismen används också bland annat till tält, inom jordbrukssektorn, för tillfälliga byggnader och takkonstruktioner.

En urgammal teknik

För många århundraden sedan upptäckte man att det gick att fästa samman två olika material genom att göra en kanal i tyg och sedan föra ett rep eller en pinne igenom den.
Ordet härstammar från europeiska nomader som använde denna teknik för sina tält. Kederkan därmed definieras som en fästningsmekanism. Idag är materialen high-tech och mycket annorlunda, även om tekniken fortfarande är den samma.


Vi levererar kundanpassad hög kvalitet

Det gäller att hitta rätt i utbudsdjungeln. Det finns nämligen en hel del att välja mellan. Till exempel kan man välja mellan enkel och dubbel fana på kedern. Dubbel är överlägset starkare och används till större skyltar, där det krävs mer stabilitet. Enkel är mer ekonomisk och kan med enklare medel svetsas fast. Det är viktigt att kedern sitter ordentligt i listen och att materialet det är gjort av, har rätt egenskaper. Att välja passande material till specifika jobb kräver kunskap som vi på Thilmer AB besitter. Keder är ett viktigt element i strukturella system. Vi kan det här området och skräddarsyr efter dina behov. Vi kan erbjuda en helhetslösning och levererar allt det du behöver. Att hålla en hög kvalité på produkterna leder till att monteringen sker smärtfritt, även när man installerar stora sign-presentationer.

​​​Användningsområden:

  • Banderoller
  • Tält
  • Kapell
Besök www.miederhoff.de för mer information.